Op Huizenjacht in Amstelveen? Kies Voorma & Millenaar!

Op Huizenjacht in Amstelveen? Kies Voorma & Millenaar!

Een woning kopen of verkopen in Amstelveen is een belangrijke stap. U wilt zeker weten dat u de juiste keuze maakt, zowel wat betreft de woning als de makelaar die u begeleidt. Met Voorma & Millenaar kiest u voor een betrouwbare makelaar in Amstelveen met meer dan 55 jaar ervaring.

Waarom Voorma & Millenaar?

 • Diepe kennis van de Amstelveense woningmarkt: De makelaars van Voorma & Millenaar zijn echte Amstelveeners. Ze kennen de wijken, de buurten en de ontwikkelingen in de markt als geen ander. Zo bent u verzekerd van gericht advies en begeleiding.
 • Persoonlijke service met oog voor uw wensen: Voorma & Millenaar zet u als klant centraal. Ze nemen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen en stellen uw belang voorop. U kunt altijd rekenen op een luisterend oor en proactief advies.
 • Groot netwerk en toegang tot unieke woningen: Voorma & Millenaar heeft een uitgebreid netwerk in Amstelveen. Dit betekent dat ze u toegang kunnen geven tot woningen die niet op de openbare markt te koop staan. Zo vergroot u uw kansen op de woning van uw dromen.
 • Ontzorging van A tot Z: Voorma & Millenaar biedt een complete service. Van bezichtigingen en onderhandelingen tot het regelen van de hypotheek en de overdracht: zij nemen u alle zorg uit handen. Zo kunt u zich focussen op het belangrijkste: het vinden van uw droomhuis of het succesvol verkopen van uw woning.

Voorma & Millenaar: uw partner in Amstelveen

Of u nu een eerste woning wilt kopen, wilt verhuizen binnen Amstelveen of uw woning wilt verkopen, Voorma & Millenaar is uw ideale partner. Met hun kennis, ervaring en persoonlijke service begeleiden ze u graag bij het realiseren van uw woonwensen.

Wat Voorma & Millenaar voor u kan betekenen:

 • Aankoop: Voorma & Millenaar helpt u bij het vinden van de perfecte woning in Amstelveen. Ze adviseren u over de waarde van een woning, onderhandelen scherp over de prijs en begeleiden u bij het financieringstraject.
 • Verkoop: Voorma & Millenaar zorgt voor een optimale presentatie van uw woning op de markt. Ze organiseren bezichtigingen, onderhandelen met potentiële kopers en begeleiden u tot aan de notaris.
 • Taxatie: Voorma & Millenaar kan een taxatie van uw woning uitvoeren. Dit is nodig als u uw woning wilt verkopen of als u een hypotheek wilt afsluiten.
 • Verhuur: Voorma & Millenaar kan u helpen bij het verhuren van uw woning in Amstelveen. Ze zoeken een betrouwbare huurder, stellen een huurcontract op en innen de huur.

Neem contact op met Voorma & Millenaar:

Maak vrijblijvend kennis met Voorma & Millenaar en bespreek uw woonwensen. De makelaars staan u graag te woord en helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis in Amstelveen.

Contactgegevens:

 • Website: https://voormamillenaar.nl/aanbod/
 • Telefoon: 020 641 8694 (Amstelveen) of 020 672 4243 (Amsterdam)
 • E-mail: amstelveen@voormamillenaar.nl of amsterdam@voormamillenaar.nl

Over de auteur

admin administrator

Geef een reactie